2008.11.03. 10:08| Szerző: RolFic

Múlt hét pénteken sikerült elkövetni egy érdekes, művérben gazdag éjszakát :)

Egyre jobban terjed nálunk is a Halloween őrület... évről évre! Egy kicsi "amerikanizáció" nem árthat még :)

A lényeg hát, hogy mi is (barátokkal) felkerekedtünk, hogy Halloween alapon jól összefesthessük magunkat... és bejárjuk a várost. Eredeti tervek szerint a Monyó-ig ment volna a "buli" de ott iszonyatos tömeg volt, így hirtelen meg kellett szökni!

Jómagam valami összevert alakot formáltam, sok művérrel az arcomon, és ingemen. Ennek kapcsán derült ki, hogy azért valamiféle törődés szörült az emberekbe: mindenki kérdezgette, hogy jól vagy? segíthetünk? mi történt veled? stb. Vicces és kellemes is volg egyszerre... mert úgy tűnik azért még szorult némi emberség belénk! Ha ritkán is mutatjuk ki a másik ember felé (gondolom az éjszaka és az ital midenkinek segít ilyen esetben - mert ugye szoktuk mondani, hogy részeg ember nincs, csak hülye)...

A lényeg a lényeg a Halloween móka, és az emberek néha azért jók is! :)

Címkék: budapest buli éjszaka  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr17746976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása