2008.11.06. 22:59| Szerző: RolFic

Ma este valahogy elkapott a chill out hangulat... gondoltam hát csapatok egy pipát, kibontok egy sört, és a jó puha kanapén a konyhában megdöglök egy kicsit!

A WinAmp visualization cuccai igen hasznosnak bizonyultak. Ilyenkor lehet aztán igazán elmerengeni... és a nagy semmiről gondolkodva fetrengeni a pipa csövével a szánkban.

Rádöbbentem hát, hogy milyen csodálatos is az élet. Bár nem tudjuk mi lesz a vége, azt tudjuk hogy vége lesz... ami szomorú, de együtt kell vele élni vagy talán halni, ki tudja, még igazán senki sem jött vissza. De honnan is? na igen ezek az élet nagy-nagy kérdései amikre soha nem fogjuk megkapni a választ.

A lényeg, hogy letegyünk valami maradandót az asztalra, és megmutassuk a nagyvilágnak, hogy vagyunk, voltunk érdemes volt élnünk. A család számomra egy nagyon kényes dolog, mivel sajnos csonka családban nőttem fel... hú ez nagyon bonyolult, szóval inkább nem is megyek bele, mert akkor reggelig itt ülhetnék.

Arra kell törekednünk, hogy megteremtsünk egy normális családot... ehhez persze elsősorban elengedhetetlen a megfelelő pár megtalálása, akivel el tudjuk képzelni a hátralévő életünket, aztán már bármi jöhet... minden nehézséget le lehet küzdeni, csak keményen szembe kell szállni minden kihívással!

Hát hajrá csak ezt tudom üzenni az emberiségnek, és magamnak is egyértelműen! Csináld, csináld, jól csináld! Ezt jól kitalálta asszem a Balkán Fanatic... de nagyon igazuk van ebben! Mindent el kell követni az életben, hogy a kitűzött céljaidat el tudd érni, így hát én is erre törekszem, és úgy érzem jó úton halad... persze nem sima úton, hanem egy közepesen rögös úton, ami nem tántoríthat el semmitől! Elérem, megcsinálom, csak optimistán :)

Az élet szép, éljük hát meg...

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr8754940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása