2008.11.06. 10:23| Szerző: RolFic

Hát mióta nincs nőm, sokkal több időm marad basszusgitározásra :) és egyre jobban összeszokunk az én "drágámmal". Téma-téma hátán jön a fejembe, és asszem elég jól fejlődök mostanság...

Még némi "zeneelmélet"-re is rá tudtam venni magam. Derék mondhatom :)! Hogy a munkában túl sikeres lennék azt nem mondhatom (hiszen gyakorlatilag "nincs" melóm) csak várok folyamatosan a fejlesztőkre... Siralmas, hogy ilyen lassan folynak a dolgok.

Egy valamire jó a munkahelyi tétlenség: ha lenne olyan cím, hogy Expert Surfer biztos az elsők között lennék aki megkapja :) ennyit netezni már nem nagyon lehet... Gyakorlatilag mást nem is csinálok! Expert szintre fejlesztem a keresési képességeimet, és hogy ezt még jobban tudjam hasznosítani jövő héttől programozással fogom szórakoztatni magam! Hasznos dolog, így hát mivel van időm és van hozzá affinitásom rá is fekszem a témára!

Majd jönnek a PHP meg hasonló posztok, meg tolom majd fel amit "sikerült" összetenni, hogy utána végigböngészhessem jómagam is :)

 

Címkék: életmód basszusgitár  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr46753509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása