2008.11.18. 08:37| Szerző: RolFic

Elég jó volt a buli szombaton a Gödörben!

Persze ismét a Rézangyal Bistro-ban indítottunk (2-en egy jó barátommal)... aztán legördültünk a Gödörbe, ahol a Parnograst és egy olasz banda csapatták a "wörldmjúzik"-ot ezerrel! Az olaszok igaz sómenek voltak az biztos, és elég jól is szólt a dolog, szóval jól éreztem magam.

Valamint "letöltött" engem egy csaj a tömegben... :) Odahajolt azt mondja, hogy: - "Tessék?" "Mondtál valamit?" - mondom: "Nem!" -> persze utána elkezdtünk táncolni, úgy mintha elsütöttünk volna valami csajozós/pasizós szöveget :D

Tanulság: talán a legjobb csajozós szöveg lenne a "Tessék? Mondtál valamit?" - vagy ez csak a csajoknak jön be a srácoknál?

Tánc muri, minden lement... erre mondja a csajszika, hogy adjam meg a számom (írjam be a telójába)! Oks, beírom... mondom neki, hogy iszunk egy "bambit"? erre ő: most mennem kell, mert megjött a barátom (WTF???) de még biztos találkozunk, hívni foglak - mondja ő - ŐsLOL :D

Elég mókásan végződött az este aztán ismét belevetettem magam a hazasétába, egy kishölgy társaságában, akivel némileg megváltottuk a világot :D szóval csak a szokásos!

Otthon nagy meglepetésemre lakótársamat egy pók által beszőve találtam... na mind1, ilyen az élet, ez a projekt tovább húzódik... ha egyáltalán projekt, magam sem tudom!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr13774862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása