2008.11.25. 08:42| Szerző: RolFic

Eljött a nap, hogy ismét betegyem a lábam a Rézangyal Bistroba! Gondoltam hát, hogy ezt megosztom a kedves netezőkkel is... mert a statisztikák azt mutatják, hogy van ám érdeklődés!

Ezért a mai tapasztalataimat részletesen meg fogom osztani veletek! Ha nem felejtem el, csinálok néhány képet is, és beszúrom nektek. Valamint valamiféle "rivjú"-t írok az egész helyről és a kiszolgálásról.

Amit már most megoszthatok mindenkivel:

- iszonyat igényesen van berendezve a helyiség

- a plafon és a lámpák igazi egyedi hangulatot kölcsönöznek a helynek

- a kiszolgálás eddigi tapasztalataim alapján (ami 6 alkalmat jelent) igen lassú, talán még nem rázódtak bele a lányok (akik egyébként tapasztalt felszolgálók), valamint a hely kicsi mivoltja és az általában sok ember sem könnyíti meg a dolgukat

- egyébként nagyon szimpatikus az összes pultoslányka, tehát arra nem lehet panasz

- sajnos az italakció el fog múlni... szomorú, tehát még a héten lehet 50%-os áron pálinkázni, és 470-ért csapolt Zlatyt szürcsölni a finom magyar pálinkák mellé. Ha tehetitek látogassatok el!

Sztornó

A lényeg kedves emberek, hogy se kép, se más nem fog készülni... A Kishölgy akivel mentem volna igen problémásnak bizonyult, így inkább lemondtam az egészet a búsba. Nem kellenek most a túl bonyolult csajok... csak akkor ha elsőre megragadtak valamivel :) nem pedig olyan szöveget + SMS-eket küldenek, ami egyáltalán nem így minősíti őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr35787200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperzizmo 2008.11.26. 14:44:23

ki volta az a vértelen csaj, aki lemondta? Noooooormális? :)

RolFic · http://onlinetrendek.blog.hu 2008.11.26. 15:27:45

Inkább én mondtam le őt... kissé komolytalan :)
Egy külön posztot megérne a story (kicsit összetett), csak minden részletet nem volt kedvem megírni ;)
süti beállítások módosítása