2008.11.27. 09:12| Szerző: RolFic

Igen érdekes, hogy a napokban egy szerencsétlen fiatal lányt elütött a Metró a Blahánál, a reggeli órákban... Akkor mindenhol ezt nyomták a hírekben, viszont azóta egy szó sem esik róla, egyetlen cikk se íródott azóta erről, síri csend!

Biztos vagyok benne, ha lehetett volna egyáltalán nem tudnánk a dologról. Csak mivel lebénult a reggeli forgalom, és bizonyára sok szemtanúja volt a dolognak... nem lehetett szó nélkül elmenni mellette!

De most itt a lehetőség eltusolni az egészet! - Simán csak nem szól róla a média, így hát nem is tudunk semmit!

Lakótársam mesélte, hogy az egyik csoporttársának a volt osztálytársát elütötte a metró kb ebben a hónapban... hajnalban, az alagútban, mert a srác részegen besétált... és csak órákkal később kanalazták össze! - erről pl senki nem tud, csak az ő családja és barátai! (amennyiben igaz ez a sztori és nem csak valami urbán legenda)

Szóval elképesztő, hogy mennyire a média befolyása alatt vagyunk... ami ott lemegy arról tudunk, és amit kihúznak a músorból/hírekből az már nem is létezik! Nekem senki ne mondja, hogy nincsen cenzúra, és hogy nem manipulálják kollektíve a népet!!!

Címkék: média budapest  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr33790846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása