2008.12.01. 09:45| Szerző: RolFic

Úgy döntöttem, hogy ezen a héten igyexem kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait:

Pénteken még egy kedves jó barátomnál azért tartottunk egy kellemes iszogatós "party"-t... dumálgatás, világmegváltás ezerrel! :) ahogy azt illik ilyenkor!

És végre a régóta első eseménytelen 7végémet töltöttem el :D

Konkrétan nem sok xart csináltam, és teljességel sikerült ezt kiélvezni! Még akkor is, ha továbbra sem az alvás áll életem középpontjában!

Örvendetes néha csak úgy nem csinálni semmit... megdögleni mondjuk a TV előtt a gagyi hétvégi műsorokat nézni! A legnézhetőbb manapság a Viasat 6-on az óckúl Star Trek részek, ahol még láthatóan purhabból vannak a sziklák :D és minden annyira gagyi, hogy már egyszerűen csodálatos!

Tehát ajánlom mindenkinek, hogy egyszer-egyszer tartson egy igazán pihenéssel teli 7végét, mert másképp a szervezet kissé befárad!

Címkék: chill out  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr91797421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása