2008.12.05. 08:26| Szerző: RolFic

Tegnap is tapasztalhattam, hogy mennyire gáz amikor a "hangosító" forma marhára nem ért a dolgához és mégis csinálja! Ha én hangosítással foglalkoznék (zenekarok mikrofonozása, stb.) bizonyára igyekeznék a tökélyre fejleszteni ezt a készségemet, hiszen egyértelmű, hogy minden banda a király hangzásra törekedik! Egy hozzá nem értő technikus pedig tönkrevágja az egészet!

Volt egy jó alapom: Hartke VX 3500 aminek az összes hibája annyi, hogy a mély H húron kb a D-től kezdve jön meg a hangja, a mélyebb hangokat nem hozza szépen... - Na a lényeg, hogy kb 0,8-on állt a hangerő poti és még a csóka azt szerette volna, hogy halkítsak belőle: amikor kb a színpad elején már nem nagyon lehetett hallani semmit... A vonaljelet pedig nem befolyásolja a hangerő amit belövök magamnak!

Szóval összességében egyetlen kérésem lenne: ALKALMAZZATOK NORMÁLIS TECHNIKUSOKAT!!! AKIK ÉRTENEK A DOLGUKHOZ!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr42805312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása