2008.12.08. 09:01| Szerző: RolFic

Tegnapi nap úgy döntöttünk kedves lakótársammal, hogy megszakítjuk a szokásos Vasárnap esti programot - agyon ismételt, és szinvonaltalan TV műsörok böngészése ágyban dögölve - és elmegyünk inkább moziba.

A választásunk A Nyomozó c. filmre és a Toldi Mozira esett. A Mozi kávézó része igen tetszetős, van ingyenes WiFi, és igen dizájnos kanapék, székek stb. szóval kiváló hely lehet egy délutáni-esti beülős kikapcsolódásra... ilyen célból még tuti ellátogatok!

A filmet a kisteremben mutatták be (ahol iszonyat büdös volt amikor beléptünk), ami konkrétan kicsi és sajnos a vászon sem nagy... Ezáltal kissé családiasabb hangulatot hozva létre, ami nem is lenne nagy baj. Viszont a film előtt még sajnos valami Letűnt Világ c. dokumentumfilmmel igyekeztek minket elijeszteni. Valahogy annyira nem volt szimpatikus, hogy 20 percet elrabolnak az életemből valami gagyi dokumentumfilmmel amit legalább még sokáig is tartott leforgatni (mert kb 10 év történéseit öleli fel...). A 900 Huf-os jegyárat kissé soknak tartottam ezért a szolgáltatásért, de jól van tekintsünk el ettől inkább, mert nem akarom nagyon lehúzni a mozit.

Nah mind1, végül nagy nehezen elkezdődött A Nyomozó. Ha röviden jellemeznem kéne a filmet azt mondanám, hogy Alternatív Egyveleg :). Az eleje igen vontatott, majd szépen lassan kezd beindulni a cselekmény és bonyolódnak a szálak, a végére pedig egész jó lesz! Biztos nem lesz a kedvencem, de vannak benne kiváló ötletek és a főszereplő végig rezzenéstelen arca is dob a film komorságán rendesen!

Összességében azt mondhatom, hogy kell hozzá türelem és némi alternatív véna! Aki az amerikai tucatfilmekhez van szokva valszeg szorongással fogja nézni (néha nekem is volt ilyen érzésem) és majd valszeg ki akar szökni...

 

Címkék: budapest film  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr57810545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása