2008.12.08. 10:13| Szerző: RolFic

Nem tudom mennyire figyelitek a híreket, és a változásokat az iwiw-en, de egy biztos: a kedves iwiw fejlesztők mintha kissé "másolni" szeretnék a Facebook-ot! A legújabb hírek szerinte jövőre már lesznek az iwiw-en is minialkalmazások!

Én egyenlőre azt mondom, hogy próbáljátok ki a Facebook-ot! De legyetek nagyon óvatosak, mert iszonyat függőségét okoz, és ez a világ eddigi legjobb kémprogramja! A lényege gyakorlatilag az, hogy feed-eled az ismerőseidet, és idióta alkalmazásokkal csapod el az idődet!

Egyenlőre fenntartásokkal fogadom az iwiw által előirányzott változásokat: hiszen kis piac -> kevés fejlesztő -> valszeg gyenge alkalmazások amikkel a cél a következő lesz nagy valószinűséggel: hirtelen lehúzni a naív magyar felhasználókat...

Nagyon szép dolog, hogy haladunk már Magyarországon is a Web 2.0 felé, de talán jobban átgondolt lépésekre van szükség, mert egy érthetetlen egyveleg lesz az iwiw vége és végül el-el pártolnak majd a felhasználók! Én a helyükben mindenképp odafigyelnék jobban a felhasználókra, mert mióta a T-család tagja lett az iwiw elég drasztikus változásokon esett át. Az egészből a felhasználó csak annyit lát, hogy tele van tömve az oldal reklámmal, és a cél a lehető legtöbb bőrt lehúzni a hirdetőkről és júzerekről egyaránt!

Ha megnézzük a Facebook-ot könnyen láthatjuk, hogy nekik többnyire sikerült megtalálni az arany középutat a reklám-és-tartalom egyensúlyban. Természetesen itt is futnak reklámok, de nem olyan aggresszívan nyomják a felhasználók arcába, hanem finoman tálalva, alkalmazásokba építve, stb.

Tehát óvakodjon minden kedves iwiw júzer, és kezeljük fenntartásokkal ezeket az alkalmazásokat, mert a személyes adataid kerülhetnek még nagyobb veszélybe!

Igyexem majd követni az eseményeket az iwiw és a Facebook háza táján és majd értesítek minden kedves idelátogatót! :) Egyébként ha bármi hozzáfűzésetek lenne: feel free to comment!!!

Címkék: iwiw facebook  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr44810649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása