2008.12.09. 15:20| Szerző: RolFic

Mai nappal sikerült elhelyeznem ha minden igaz a Google Analytics kódot az oldalam sablonában, szóval ezután részletesebb statisztikára nyúlik majd lehetőségem!

Ahogy szépen lassan ismerkedem majd első kézből a Google Analytics-el is, szivesen megosztom a tapasztalataimat, észrevételeimet veletek!

Hiszen az online marketing és hasonló finomságok iránt érdeklődő emberek előbb-utóbb összefutnak vele, és némi segitség mindig jól jön ha valami újjal találkozunk!

Tehát hamarosan jönnek az Analytics postok! Hogy együtt tanuljuk ki minden csínját bínját!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr55813183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manobolt · http://www.fogyokura-alatt.com 2008.12.09. 15:34:24

Javaslom nézd meg a woopra-t és akkor már nem biztos, hogy a Google Analytics-et szeretnéd használni...

RolFic · http://onlinetrendek.blog.hu 2008.12.09. 15:42:59

Sajnos ahogy elnézem ez a Woopra letöltős... ami nekem megnehezíteni a dolgokat, hiszen sok-sok helyről férek hozzá az oldalamhoz, és ezáltal a statisztikát is szeretném látni máshonnan is.
Egyébként ez a Woopra is Ingyenes? Mert az hirtelen nem derült ki, de majd vetek rá egy részletesebb pillantást!
Mindenesetre köszi!

Zsolt · http://www.online-marketing-akademia.hu 2008.12.09. 19:49:50

A mineren keresztül jutottam ide, épp aktuális, van egy ötletem ha szeretnéd megtanulni a Google Analyticset: www.online-marketing-akademia.hu/modul/google-analytics/
süti beállítások módosítása