2008.12.15. 11:33| Szerző: RolFic

Szombaton ellátogattam ismét az Instantba, és ezúttal már úgy gondolom felfedeztem eléggé a helyet ahhoz, hogy írjak róla egy postot!

Első benyomásra Szimpla (a sok külföldi miatt is), másodikra valami fantáziadúsabb egyveleg... Ötletes és néhol beteg megoldások, váltakoznak. Amit ötletesnek mondanék, az mondjuk a cipzárral körbe festett ajtó, ami inkább beteg az a fogorvosi szék és a mellette a falon elénk táruló, vörös színű HÚS felirat...

Árfekvésileg olcsóbb mint a Szimpla, ha jól emléxem olyan 400 a sör. Lévén hogy a belső udvar úgy ahogy le van fedve, nincs is hideg = az emeleten simán lehetett pólóban nyomulni, lent természetesen elkélt a pulcsi.

A "buli" 3 szinten folyik, amihez társul 4 pult is, szóval így nem olyan nehéz találni egy helyet ahol némi szeszet/üccsit vásárolhat az ember magának.

A pincében található egy jó kis dohos, "party" helyszín... A zene nekem kissé elszállósnak hatott, de elég sokan élvezték (mondjuk valószínűleg nem voltak józanok teljesen, vagy nagy DNB, Brékbít, zúzósabb elektro fanok - egy biztos nem a klasszikus RNB, Hip-Hop shit szólt). Ha röviden kellene jellemeznem a zenét, akkor azt mondanám "szívós" mjúzik.

A berendezés természetesen lomizott székekből és bútorokból áll (0 forintos költségvetés), amiket már megszokhattunk pl a Szimpla esetén... viszont itt engem kevésbé zavart, meg valamiért jobban tetszik az egész koncepció. A férfi mellékhelyiség igazából a falravizelős fajta - amikor nem tudod eldönteni, hogy a sok folyadék ami a földön van, csak a kifröcsögött víz vagy vizelet...

Összességében nekem szimpatikus a hely! Pedig nem igen szoktam szeretni az ilyesmit...

Ezen a linken találtok egy másik véleményt, és képeket!

http://belvaros.blogspot.com/2008/11/instant-bar-kert-nagymezo-38-vi-kerulet.html

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr88823903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása