2008.12.15. 14:42| Szerző: RolFic

Az alábbi blog posttal kapcsolatban szeretném megosztani véleményemet:

http://www.seoblog.hu/2008/12/14/seo-vagy-ppc-most-mi-legyen/

Az általa közölt adatok magukért beszélnek, ehhez nincs is igazából mit hozzáfűzni... Az viszont hogy miért a PPC száguld és miért kullog egyenlőre a SEO, arra szerintem a választ az egyszerűségben rejlik.

Alapvetően a nagy cégek, nagy monstrum médiacégekkel dolgoznak a reklámok terén, más cég fejleszti a honlapot, más a céges rendszereket, stb. Tehát nem egy kézben futnak össze a dolgok... így sokkal egyszerűbb az online ügynökségen keresztül beugrani a PPC-be, mert azt már ugye mindenki hallja, hogy sokkal jobb mint a Banner hírdetések. Viszont az is egyértelmű, hogy a SEO egy sokkal összetettebb, több munkát, odafigyelést és szakértelmet követelő terület, aminek egyenlőre még talán kevesen látják hasznát.

Amint viszont elterjed, sokkal nehezebb dolga lesz midenkinek, szóval le kell húzni róla a lehető legtöbb bőrt, mielőtt késő lenne, és hatalmas pénzekkel kéne beszállni a PPC-be.

Aki kicsi, és most kezdi mindenképp foglalkozzon a SEO-val, mert másképp már nincs értelme csinálni! Egy kiváló SEO szakember viszont sok pénz, így érdemes lehet eleinte küzdeni, sokat olvasni, utánajárni, blogolni, csipogni, csacsogni, a lehető legtöbbet megtudni mindenről!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr61824237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foresight · http://www.foresight.hu/ 2010.05.11. 15:23:59

a gondolatmenetet abszolút osztom. A sikerért meg kell dolgozni! kell hozzáértés, szaktudás, állandó fejlődés. "Hirdetést" bárki fel tud adni, viszont akkor már apromarketinget javasolnék, ami még költséghatékonyabb is. A SEO-ról nem is beszélve... a jövőt itt is a minőség fogja jelenteni
süti beállítások módosítása