2008.12.17. 15:54| Szerző: RolFic

Időközben Doransky is közzé tett egy bejegyzést a SEO vs. PPC témáról:

http://doransky.hu/?p=1391

Doransky cikke is megindító volt, ezért kommentelem is nála egyet, amit most itt is közzé teszek:

Én még nem vagyok túl tapasztalt a területen, de az egyszer biztos, hogy SEO nélkül "badarság" manapság bármilyen szájtot is indítani.
Még mindig van rendkívül olyan sok kifejezés, szó, ami kihasználatlan! Én most pont egy ilyen területre tervezek betörni...
Ahol gyakorlatilag senki nincs, 1 hónap alatt az első lehetek... az adott szóra (amit persze nem oszthatok meg) rendkívül sok, nem túl releváns találat születik, amik aztán ezáltal könnyen kimozdíthatók a helyükről.
A lényeg az egészben, hogy jól kell megválasztani a Kulcsszavakat, és nyomulni ezerrel!
A PPC szerintem egy szükséges rossz... semmi több, de szükség lehet rá, viszont egy honlap indulásakor (+pénzszűkében) nem ez kéne hogy legyen az elsődleges preferencia!
Új termék bevezetése, eladások növelése, stb. - PPC
Nagyobb, rendszeres, keresőből érkező, célzott látogatottság - SEO
Hosszú távon a SEO a király, PPC rövid távon kiemelkedő eredményeket hoz (persze meg is van az ára, főleg tömött vízeken)...

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr65828206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása