2008.12.17. 09:12| Szerző: RolFic

Gondoltam megemlékezem a mostani (már régóta tartó) VDSZSZ vs. MÁV kálváriáról (csak röviden):

Számomra teljes mértékben érhetetlen, hogy mi alapján szeretnének az okos sztrájkolók fix 250e HUF-ot kapni a MÁV Cargo eladásából??? Erre semmi joguk nincs, nullla, zéróóóó! Egyértelmű, hogy nem fognak semmilyen megállapodásra jutni... egy peták sem jár nekik! A MÁV tuti semmi pénzt nem fog nekik adni - mivel így is veszteséges, és nyilván az okos MÁV-osok arra nem gondolnak, hogy gyakorlatilag a MI (adófizetők) pénzét kapnák meg, hiszen a MÁV Cargo eladásából származó összegnek meg van már a helye (zsebekben, és némi látszat fejlesztés formájában), így csak az Adóból lehetne nekik csípni. Onnan pedig NE!!! Így is el"fúrják" az egészet, és még sokkal többet (idén az államháztartási hiány, csak 940 Mrd HUF).

Tehát kedves VDSZSZ, sztrájkoljatok nyugodtan, ha nektek ez jó... egyszer úgyis elfogy a szakszervezet pénze, és abbahagyjátok a francba az egészet! Én pl cserébe ezért a jófejségért a fölösleges vonalakat bezárnám, és leépítenék pár 1000 embert... Átalakítanám az egész vasúti "vezetést", mert iszonyatos ahogy működik a rendszer... Xar az egész, a pénz nagy része "elveszik" a rendszerben, ami meg nem az haszontalan fejlesztésre megy (személyes tapasztalatom is van ebben a témában)! Ilyen módon nyilván nem lehet működtetni egy céget...

Még oldalakat tudnék írni a felháborodásomról, de fölösleges... úgysem megyek vele semmire.

Így csak egy linket ajánlok a figyelmetekbe (eheti téma VDSZSZ v. MÁV):

http://ki.kapja.be/?

Címkék: magyarország  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr86827557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása