2008.12.18. 15:04| Szerző: RolFic

Asszem elért a mi "gyár"-unkba is a karácsonyi lebegés hangulata... Konkrétan nem dolgozik már senki, csak várja, hogy elteljen a nap. Nagyfőnök már nincs bent, így megy a chill ezerrel... sok inges fószer várja, hogy leléphessen és a nőci, hogy megihasson valamit :)

Hűtőben a "boldogság" forrása :) vár ránk, majd mindjárt meg is kóstoljuk szeriben...

A lényeg a lényeg, lassan itt a karácsony!!! Viszont ami felháborít: idén elvileg fehér karácsonyról volt szó!!! Na most ezzel a projekttel mi lesz??? Egyenlőre még nem fogott el a hangulata sem, de a szép fehér hó (persze nem bent a városban) biztosan segítene átérezni, és beleélni magam :)

Szóval összpontosítsuk erőinket, és kérjük meg a Bolygó Kapitányát, hogy csináljon havat!!! Ne ez a nyamvadt eső szakadjon már!

Címkék: életérzés  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr4829885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása