2008.12.20. 13:28| Szerző: RolFic

Nem rég Doransky bejegyzése alapján bukkantam rá a noba.hu-ra. Melynek a koncepciója igen megindító és érdekes...

Egyenlőre én még nem hallottam, ilyesmiről hogy közösségi kölcsön... De nem tartom egy rossz 5letnek viszont mindenképp úgy érzem, hogy ez ma Magyarországon még nem aktuális, és nem nagyon működhet.

Nagyon idealizáltnak tűnik, hogy közösen valamilyen célt valósítsunk meg, 0% kamat mellett, úgy hogy a noba.hu "csak" 2%-ot kér kezelési költség gyanánt... Úgy érzem nincs elegendő bizalom a magyar emberekben az ilyesmi iránt. Főleg mivel a fiatalságról beszélünk, hiszen ők az expert netezők.

Lévén hogy az iwiw is nyitott a minialkalmazások felé, és lassan indulnak is majd az appok. Sokkal egyszerűbb lenne egy ilyen alkalmazás kifejlesztése, egy "új" közösségi szájt helyett... Abban sokkal több fantáziát látok, mivel maga az ismerősök tábora már adott, meg van a közösség, "csak" a közösségi kölcsön eszméjét kell elvetni a fejekben!

Tehát én a noba.hu-nak most ingyen javaslom, hogy fejlesszenek egy iwiw-es minialkalmazást, és ott terjessze az igét. A szájt is maradjon természetesen ha már egyszer van, de az magában nem lesz elegendő.

Címkék: érdekes honlap  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr80833452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása