2008.12.22. 12:06| Szerző: RolFic

Múlt héten 2x is volt szerencsém lejutni a műjégre korizni egyet... így kb 5 éve koriztam utoljára, szóval nem mondhatnám, hogy a legjobban ment :) De belejöttem rendesen, csak a figurákat kéne még újratanulni :)

Pénteken céges rendezvény keretén belül voltam korizni, így akkor nem volt túl nagy tömeg, és a jég állapota is elfogadható volt a tengap estihez képest. Tegnap 4-kor (délutáni nyitáskor) érkeztünk meg a műjégpályához, így eleinte az "új" jeget élvezhettük. Főleg a "dühöngőben" tartózkodtunk eleinte, mert ott kevesebb ember volt. Egy idő után megindult a "fogócska", amiben nem éreztem úgy, hogy részt kéne vennem, mert azért a kihagyott 5 év megkoptatta a technikámat, és elég kemény arcok voltak :)

Így hát kiiszkoltunk a tömegbe... ahol már szinte élvezhetetlen volt a korizás, és a jég minősége is teljesen megromlott kb 1,5 óra alatt. Így gyors dobtunk egy forraltbort 300-ért (annyira nem volt rossz) ami legalább egy kicsit átmelegített.

Még 20 perc a jégen, aztán nyomás haza! Hiszen 2 órára béreltük a korit (600 HUF/óra) + 1000 HUF a belépő... tehát ha nincs saját korid, annyira nem "occó" mulatság, de testmozgásnak nem utolsó :)

Talán hétköznaponként a tömeget is el-el lehet kerülni, hétvégén viszont érdemes korán érkezni, és még kiélvezni a kevés ember és a használható jég nyújtott élményt.

Címkék: budapest életmód  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr51836466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása