2009.01.07. 08:13| Szerző: RolFic

Karácsony elteltével feljöttem Pestre, és 28-29-30-a estét gyakoralatilag az Instantban töltöttem, barátokkal, és "egyedül" egyaránt jártam ott.

Iszonyat sok ember volt végig, a felső szintet mindig ránk zárták (valamikor 3-4 körül), de a lenti rész még sokáig nyitva tartott.

Amire nagyon jó az Instant az nem más mint a nemzetközi kapcsolatok építése és ezáltal az angol nyelv gyakorlása, persze csak ha nem félős az ember! Itt semmi okod nincs feszengeni, hogy jaj, hogyan szólítsam meg? mit is mondjak? úúú? ááá? Barátságos környezetben többnyire barátságos magyarokkal, és nagyon nyitott külföldiekkel nyílik lehetőséged megismerkedni!

Végre "kipróbáltam" a táncos részt is. Elsőre csak annyit tudok elmondani, hogy tényleg tetszetősen van megcsinálva a pince. Királyul néz ki az Unicumos üvegekkel kirakott falrész :) A zene számomra kissé túl elszállós volt, de aki már benne van a "hangulatban" kifejezetten jól érezheti magát!

Tehát összességében csak azt tudom javasolni, hogy mindenki legalább egyszer látogasson el az Instantba, és igyon meg egy bambit (sör: 380 HUF; jim beam: 600 HUF) az emeleten. Nézzen körbe, bandázzon vagy csak egyszerűen csináljon amit akar!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr43862870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása