2009.01.26. 10:08| Szerző: RolFic

Immáron néhány hónapja tagja vagyok a Twitter magyar verziójának ami Turulcsirip névre hallgat. A Turulcsirip lényegében az iwiw üzenőfal és egy chat keveréke.

Én úgy mondanám, hogy nálunk a Web 2.0-ás arcok tagjai ennek a közösségnek. Gondolok itt bloggerekre, online marketingesekre, programozókra, irodistákra, és diákokra akiknek akad idejük "földi" dolgokkal is foglalkozni napközben a munka mellett...

Külföldön már iszonyat nagy népszerűségnek örvend a Twitter. Számos angol nyelvű blogon írnak is a Twitter felhasználhatóságáról.

Pl:

TechChrunch - 10 Ways To Increase Your Twitter Followers

DanZarella - Beyond Tweetback: Introducing TweetSuite

Én azt mondom érdemes odafigyelni a Twitter nemzetközi terjedésére, jelentőségnövekedésére, hiszen nálunk is hasonló folyamatok zajlódnak le, némi késéssel, és aki későn eszmél az lemaradhat a nagy "hype"-ról.

A Turulcsiripen számos hírportál már megjelent, és igyexik elcsábítani 140 karakterben a lelkes közönséget (pl hvg.hu, index.hu). Persze jelen vannak már szorgosabb SPAM-erek is, akiket szerencsére 2 kattintással le lehet tiltani.

Ha igazán Up-to-Date akar valaki maradni, mindenképp ajánlom, hogy csatlakozzon a Turulcsirip társasághoz! :)

és íme ez volnék én

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr32902932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása