2009.01.27. 18:50| Szerző: RolFic

A HVG cikke kapcsán gondolkodtam el az általuk felvetett dolgokon.

Ők azt mondják, hogy a Web 2.0 halott... lépjünk tovább...

Szerintem viszont pont, hogy most éled fel! Számomra a Web 2.0 azt jelenti, hogy egy interaktívabb világgá válik az Internet... blogok, közösségi szájtok, online csoportok... tehát a világháló lesz az ember második élőhelye.

Úgy érzem ez az átalakulási folyamat éppen most zajlik nálunk, hiszen a mi kis országunk jó pár évvel le van maradva, az internet területén is.

Egyre több blog, egyre több Turulcsirip felhasználó... egyre több Facebook felhasználó, stb... A fiatalok tömkelege regisztrál ezeken a szájtokon, és ténylegesen "online életet" folytat!

Lassan a cégeknek is fel kell majd ismerni a Web 2.0-ban rejlő lehetőségkete, és ki is kell használni a "korán kelő" előnyét! Túl aggresszíven nem lehet nyomulni, mert ezek a "zárt" közösségek könnyen kiközösíthetik az újakat, de aki pozitív arcot tud kialakítani cégéről pl a Twitteren, az nyerni fog rajta.

Nem a Web 2.0 haláláról kellene tehát beszélnünk Magyarországon, hanem pontosan a fellendüléséről!

Címkék: web internet web 2.0  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr37906710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása