2009.01.28. 09:53| Szerző: RolFic

A SEOBLOG-on találtam rá a Userflyszolgáltatására, mely segítségével (egy script beillesztéssel) le lehet követni a látogatók (kurzor) mozgását a webszájton.

Gyorsan regisztráltam is, hogy meglássam mi folyik nálam??? Sajnos azt látom, hogy csak 10 sessiont naplóz ingyenesen :S valószínűleg fizetős accountot pedig nem fogok létrehozni. A fizetős ár is kedvezményesnek mondható, hiszen 5 cent/session a további költség.

Bár elgondolkodtató egy nagyobb cég/szájt esetén, a fizetős regisztráció. Hiszen nagy méretekben már igenis van értelme, sőt szükséges a Usability (használhatósági) tesztelése. Usability témában Steve Krugg: Ne törd a fejem! című könyvét tudom ajánlani (aminek a legnagyobb hátránya, hogy iszonyat rossz minőségű a HVG kiadványa, és gyakorlatilag széthullik).

Címkék: online marketing  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr12907782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása