2009.02.05. 10:16| Szerző: RolFic

A Seroundtable oldalon olvastam egy érdekes bejegyzést arról, hogy a Google "Did you mean" - magyarul: "Keresési javaslat"-a árthat a SEO-soknak.

Az érvek ellene: holott az adott szóra/kifejezésre (általában elírás miatt vagy ritkán használt kifejezés esetén) te lennél az első a találati oldalon viszont, a Google a "Keresési javaslata" miatt 2 hellyel hátrébb kerülsz...

Az érvek mellette: hosszú távon segítségére lehet a felhasználóknak, és még relevánsabb találati oldalakat eredményezhet.

Én személy szerint nem mondanám, hogy konkrétan ártana a SEO-nak, hiszen valószínűleg nem elírt szavakra/kifejezésekre optimalizáljuk a szájtunkat. Az elsődleges cél a "Keresési javaslattal" pedig az lenne, hogy a mi Google barátunk megkönnyítse a dolgunkat, és még kényelmesebbé tegye a neten való kutakodást.

Címkék: google seo  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr17923976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása