2009.02.26. 10:40| Szerző: RolFic

Doransky bejegyzése (A Facebook-nak 5 év kellett, hogy elérjen 150 millió embert) kapcsán még inkább úgy érzem, hogy az internet az a terület, ahol várakozni egyszerűen tilos!

Ha megvan a kész koncepciód, bele kell vágni! Mert nagyon gyorsan fejlődik a web, és aki lemarad, kimarad.

Sokan a pénz miatt várnak a megvalósítással... (fontos szerepet játszik természetesen) De nem kéne!!! (...én is várok...)

Ha első vagy egy területen, jól is csinálod, igény is van rád és fel tudod futtatni az oldalad, kizárt dolog, hogy ne érje meg!

Ilyen szemmel nézve, csak azon múlik minden, hogy el mered-e kezdeni??? Mikor érzed elérkezettnek az időt arra, hogy belevágj?!

Addig nem lehetsz profi vállalkozó, amíg nem "csinálod", és nem szembesülsz a különböző kihívásokkal első kézből!

Én személy szerint már nagyon nehezen bírom tartani magam a szokásos, egyszerű hétköznapokhoz. Bele kellene vágnom a saját "biznisz"-be... de a fentiek ellenére én még várok :( nem érzem elérkezettnek az időt (még kiforróban van a teljes koncepció)!

Címkék: web internet  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr64967013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása