2009.03.25. 11:00| Szerző: RolFic

Az Index-en fut egy cikk miszerint a Facebook felhasználók gyűlölik az új dizájnt.

DE SZÁMÍT EZ EGYÁLTALÁN???

Olyan sok minden köti oda a felhasználókat, hogy valószínűleg emiatt nem fogják törölni magukat... aki pedig mégis így tesz, előbb utóbb kénytelen lesz újból regelni, hogy elérje a régi/új cimbiket!

Számomra egyértelmű a váltás oka: Twitteresre kellett venni a formát! Ami jól működik egy helyen az nagy valószínűséggel máshol is király lesz. Egyébként kb fél éve volt az előző dizájnváltás, ami eleinte természetesen engem is nagyon zavart... de megszoktam. Ennyi az egész!

Nyilván jól átgondoltákm, hogy mi lesz a felhasználók reakciója: mindig a megszokotthoz ragaszkodik az ember, és nehezen mer elrugaszkodni. De a fejlesztők nem ilyen félénkek szerencsére. Ha az átlag felhasználón múlna, akkor még mindig ósdi webszájtokkal találkoznánk mindenhol.

De szerencsére sikerült a kreativitást becsempészni a webes felületekre, és találunk csodás funkcionálisan gazdag és a maga nemében "gyönyörű" oldalakat.

Fél év, és már senki sem fog emlékezni a régi Facebookra... ennyi az egész...

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr641024322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása