2009.03.26. 13:56| Szerző: RolFic

Ma leleltem rá erre az oldalra, ahol bepillantást nyerhettek az "új iwiw" dizájnba.

Az alkalmazások box szinte egy az egybe úgy néz ki mint a korábbi Facebook felület esetén (amiről sajnos nem tudok képet mutatni).

De vajon akarják majd a felhasználók ezeket a változásokat???

Szerintem zúgolódás lesz! Egészen addig amíg rá nem jönnek a felhasználók, hogy a fenébe is ezek az "új alkalmazások" izgalmasak: "Tök jól el tudom magam szórakoztatni vele, és de jóóóó tudok játszani régi ismerősökkel, stb...."

Ez nagy újdonság lesz azok számára akik még nem regeltek a Facebookon (kb 100.000 magyar felhasználója van). Aki már ott tag, az biztos csak annyit vesz észre, hogy "bakker, ezt a koppintást, gyenge próbálkozás, stb..."

De ne csak a részleteket "cikizzük, hanem nézzük az egészet! Szerintem az új dizájn: szép, letisztult, egységes, áttekinthetőbb -> Tehát összességében JOBB. Ha igaz lesz amit a mostani képen látunk, csak a felső reklám sáv banner marad meg, ami igazán dícséretre méltó!

A többi reklám valószínűleg belsőbb oldalakra, és alkalmazásokon belülre szorul. Ami sokkal jobban elfogadható, és kevésbé zavaró.

A lényeg a lényeg, próbáljunk meg kicsit örülni, ha a rég megszokott dolgok miattunk változnak, fejlődnek!

 

Címkék: iwiw dizájn web 2.0 facebook  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ficc.blog.hu/api/trackback/id/tr151026928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása